Elektrické krbové vložky

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Elektrické krbové vložky sú vynikajúce... všetko, čo treba urobiť, je zapojiť ich a otočiť vypínačom! Elektrické krbové vložky sú unikátne v tom,  že sú úplne napájané elektrickou energiou prostredníctvom 220 V zásuviek a nepotrebujú komín. Vyrábajú sa  v rôznych veľkostiach, aby vyhovovali  vašim potrebám, ale aby vyrábali správne množstvo tepla pre pohodlie. Príjemnou výhodou je, že elektrické krbové vložky môžu byť použité s vyhrievaním, aby poskytovali teplo, alebo alternatívne ako dekoratívny kúsok bez vyhrievania s vypnutým teplom, ale so žiarom plameňov blikajúcich na umelých polenách. 

 

Elektrické krbové vložky sú obzvlášť dobré pre tých, ktorí bývajú v starších domoch, kde môže byť komín v havarijnom stave a tu sú elektrické krbové vložky vhodnou alternatívou.

Plyn? Drevo? Elektrika? Existuje tak veľa druhov krbových vložiek a každá je jedinečná a výhodná svojím vlastným spôsobom. Ako si teda vybrať? Porovnávajte, porovnávajte, porovnávajte  a vyberte jednu z najdôležitejších funkcií! Kľúčom je bezpečnosť a účinnosť, ale aj vzhľad.

 

 

Navrhneme, dovezieme, postavíme.

Máte nejaké otázky, alebo chcete cenovú ponuku na krbársku realizáciu? Vyplňte a odošlite kontaktný formulár, alebo nás kontaktujte prostredníctvom NONSTOP telefónneho čísla (+421) 905 877 566

PARTNERI