Plynové krbové vložky

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Plynový krb je jednou z možností pre váš domov. Sú jedinečné v tom, že používajú plynné palivo, napríklad zemný plyn alebo propán. Tieto krbové vložky sa zvyčajne pripájajú k plynovodu alebo propánovej nádrži vonku. Modely s priamou ventiláciou nasávajú a vypúšťajú vzduch cez komín. Niektoré modely sú bez ventilácie a preto je treba monitorovať hladinu kyslíka v domácnosti. Hlavnými výhodami plynovej vložky sú vysoká účinnosť a tepelný výkon. Plynové krbové vložky navyše umožňujú užívateľom tradičný vzhľad s ozdobnými keramickými polenami.

Najväčším rizikom pri plynových krbových vložkách je otrava oxidom uhoľnatým. Aj keď sú plynové krbové vložky do značnej miery bezpečné, je ťažké kontrolovať úniky plynu, takže detektor oxidu uhoľnatého je nevyhnutným doplnkom. Celkovo sú plynové krbové vložky výhodné pre tých, ktorí prevádzkujú spotrebiče prostredníctvom plynu, pre jednotlivcov, ktorí hľadajú najlepšiu účinnosť a pre tých, ktorí chcú jednoduché a pohodlné používanie (horia čisto, vyžadujú si malú údržbu komína a spúšťajú sa pomocou tlačidla zapaľovania).

 

Navrhneme, dovezieme, postavíme.

Máte nejaké otázky, alebo chcete cenovú ponuku na krbársku realizáciu? Vyplňte a odošlite kontaktný formulár, alebo nás kontaktujte prostredníctvom NONSTOP telefónneho čísla (+421) 905 877 566

PARTNERI