Krbové vložky na drevo

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

 

Krbové vložky na drevo sú z najkomplexnejších dostupných vložiek. Sú jedinečné v tom, že sú poháňané drevom alebo, alternatívne, drevnými vedľajšími produktmi, ako sú polená vyrobené z pilín. Tieto krbové vložky sú z hľadiska účinnosti na strednej priečke v dôsledku potenciálnych tepelných strát počas cirkulácie vzduchu. Krbové vložky na drevo sú vetrané cez komín domu, a preto sú pripojené prostredníctvom konektora medzi krbovou vložkou a komínovou vložkou alebo pomocou spojenia, ktoré upravuje celú výšku komína.

 

Hlavnými výhodami krbových vložiek na drevo sú rustikálny pocit, ktorý vytvárajú, a skutočnosť, že nepotrebujú elektrickú sieť a preto fungujú aj bez elektrickej energie. Tieto krbové vložky majú v posledných rokoch tiež zlepšený výkon vďaka prísnejším usmerneniam EPA, ktoré viedli k zníženiu množstva dymu a spotrebovaného dreva.

Krbové vložky na drevo majú však základné nevýhody vyžadujúce zvýšenú údržbu, ako sú napríklad inšpekcie komínov, odstránenie sadzí a popola z krbovej vložky a aj napriek zníženým emisiám dymu stále predstavujú zdravotné riziko pre tých, ktorí vdychujú dym. Kedy je najlepšia krbová vložka na drevo? Drevo je pravdepodobne voľbou pre jednotlivcov, ktorí vykurujú svoje domy predovšetkým ohňom a nechcú alebo nemôžu sa spoliehať na iné zdroje energie, ako je plyn a elektrina, pretože dreva je dostatok a je spoľahlivé.

 

 

 

Navrhneme, dovezieme, postavíme.

Máte nejaké otázky, alebo chcete cenovú ponuku na krbársku realizáciu? Vyplňte a odošlite kontaktný formulár, alebo nás kontaktujte prostredníctvom NONSTOP telefónneho čísla (+421) 905 877 566

PARTNERI